6 C
София
неделя, февруари 28, 2021

Държава ще финансира наемането на 15 000 безработни тази година

Тази година близо 15 000 безработни ще работят на субсидирани работни места със средства от Националния план за действие по заетостта през...

Цвети Радойчева отпразнува четвъртия рожден ден на дъщеря си

Поп певицата организира весело и шумно детска парти на малката Ванеса, която на 29 август навърши 4 годинки. Цялото семейство на атрактивната изпълнителка и любими приятелчета на дъщеричката й празнуваха в детски парти център Party Land club, където специално за Ванеса беше подготвено тематично парти на любимото й детско филмче Пес Патрул.

Красивата рожденичка беше облечена в рокля на цветя, а семейството й също спази този дрес код и Цвети Радойчева блестеше в модерна за сезона  рокля на флорални мотиви.

Имаше много смях, игри ,изненади ,детска дискотека ,на която Ванеса не спря да танцува ,както и аниматорка ,която неуморно забавляваше всички дечица, а кулминацията на рождения ден беше, когато любимеца на Ванеса, Чейс от Пес Патрул й донесе лично тортата и всички гости не пропуснаха да се снимат с него .

Малката Ванеса по всичко личи, че ще тръгне по стъпките на успешната си майка, тъй като момиченцето пее прекрасно и е надарена с артистичен талант.

Latest Posts