Ериксен бе изписан след успешна операция, вече се видя със съотборниците си

Халфът на Интер и Дания Кристиан Ериксен бе изписан в от болницата, в която се възстановяваше в последните шест дни, след като получи сърдечен арест по време на двубоя с Финландия. Хубавата новина бе потвърдена от Датската футболна федерация.

Ериксен се подложи на операция, за да му бъде поставен дефибрилатор за кардиовертер. Сега той ще се прибера у дома при семейството си. 

Още днес Кристиан е посетил базата на националния отбор на Дания, за да се види със своите съотборници. Той сам заявява, че понеделник ще подкрепя “червения динамит” в двубоя срещу Русия.

“Благодаря ви за огромното количество пожелания. Беше невероятно да ги видя и почувствам. Операцията премина добре и аз се чувствам добре предвид обстоятелствата. Беше страхотно отново да видя момчетата след фантастичния мач, който изиграха снощи. Няма нужда да казвам, че ще ги подкрепя в понеделник в двубоя срещу Русия”, заяви Ериксен.

Материалът Ериксен бе изписан след успешна операция, вече се видя със съотборниците си е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Start typing and press Enter to search