Как да купуваме плочки за баня

При покупката на обзавеждане за баня съществуват доста особености, с които човек трябва да се съобрази. Ако вземем например плочките – те са дълготраен материал, който дълги години ще украсява вашата баня.

Ние ви препоръчваме внимателно да помислите за дизайна на помещението, да се посъветвате с майстора, на когото ще доверите поставянето на плочките, старателно да разчетете точното количество на необходимите плочки за баня.

Многочислените рекламни предложения предлагат и точния разчет на плочките, но такъв не съществува. Той трябва да се направи от майстора, който ще поставя самите плочки. Този майстор предварително е необходимо да се запознае с особеностите на помещението.

Много често може да срещнете ситуация, в която човек купил си плочки за баня в строго съответствие с дизайнерския проект, с месеци търси още една-две. И дори да намери- тя може да се отличава по тона, нюанса от вече сложените плочки. Именно за това ние ви препоръчваме да изчислявате количеството плочки заедно с майстора ви и да си закупите малко в запас. Така вие ще спестите много повече и време, и пари.

Плочките са доста тежък материал, затова когато се решите да купите плочки за баня, навреме трябва да помислите на кого ще се доверите за техния пренос до вашия дом, как и кой ще ги достави до входа, в който живеете, в магазин за баня ще ви помогнат с избора. За ваша информация средното тегло на една поръчка е 350-400 кг, а средното тегло на една опаковка плочки за баня е 20 кг.

Ако вече сте решили какви точно плочки искате да видите в своята баня, то не отлагайте въпроса с тяхното търсене и поръчка за последния момент – разгледайте различните модели плочки за баня. Има модели, които може да не са налични, т.е. може да имате малък проблем с доставката, т. е. да трябва да чакате известно време, в зависимост от отдалечеността на съответния производител от страната, в която живеете, техните срокове за изпълнение на дадена поръчка и т. н. А на вас все пак ви престои ремонт на едно от най- необходимите помещение във вашето жилище.

Start typing and press Enter to search