spot_img

Мебели – готови или по поръчка?

На всеки се случва да е изправен пред този избор, понякога ни е трудно да вземем решение за нещо такова. За мен като човек, който е работил в сферата на интериорен дизайн, това също не се оказа лесен избор.

От една страна е предимството на мебелите направени по поръчка, които отнемат време за изработка, но прилягат идеално в апартамента и от друга страна са готовите мебели, които са по-евтини и обикновено можеш да получиш веднага.

Може би не би трябвало да говоря от собствен опит, но в крайна сметка всички ние се водим именно от него. Оказва се, че избора e компромис между бюджета, времето и качеството. И ето че насочих вниманието си към мебели изработени по поръчка. Реших, че с тях мога оптимално да запълня пространството в дома си. Мебелите по поръчка всъщност ми дадоха свободата, която исках и една добра функционалност.

Труден за мен беше изборът за кухня, имайки предвид малкото пространство, с което разполагам аз, а и повечето хора. Но успяхме да осъществим идеите по един много добър начин. До голяма степен разчитах на хората, които все пак са специалисти. Не е лесно да попаднем на добра фирма, която да ни направи проект съобразен с мястото и дизайна, към който сме се насочили.

Всички знаем колко много са фирмите, които предлагат това, но в крайна сметка не навсякъде ти обръщат достатъчно внимание, и не всеки може да разбере правилно моите идеи за интериора.

Радвам се, че избрах този начин, този вид мебели и имах късмет на коректна фирма. Сега вече имам това, което най-много исках – много добър проект, добро качество на материалите, и не на последно място добро изпълнение, съобразени с моите нужди и възможности.

Антония Иванова

***

Източник: писмо от редакционната ни поща info@vipmedia.bg

Снимката е илюстративна.

Пишете ни и Вие!

ДОММебели – готови или по поръчка?

- A word from our sposor -

spot_img