17 C
София
понеделник, юни 29, 2020
евтин куриер

Двама от затрупаните в тунел „Железница” са извадени

Четирима души бяха затрупани при срутване в тунел „Железница” на магистрала „Струма”. Двамата от затрупаните са извадени и откарани в благоевградската болница....

Пийте джин смело и до дъно! Защо?

Джинът ускорява метаболизма

Доказано!

В латвийския университет в Сигулда учени са открили, че когато се пие джин тялото гори повече калории. Консумацията на хвойновата алкохолна напитка ускорява метаболизма.

Изпиването на един джин влияе върху обмяната на веществата в човешкия организъм цял час след като сте глътнали питието си.

Да не забравяме, че докато сваляте килограми пиейки коктейли с джин, то и настроението ви е доста по-привлекателно за околните.

Учените са тествали теорията си върху лабораторни мишки. Експериментът показал, че обмяната на веществата у гризачите се е ускорила със 17 %.

Плодовете от хвойна са основната съставка на джина. И те са причината за този страничен ефект. Хвойновите плодчета са богати на антиоксиданти и подпомагат храносмилането. Те са естествен диуретик, което подпомага премахването на целулит. Полезни са и срещу подуването на корема.

По-старо изследване, от 2008 г., доказва, че джинът с тоник е най-безопасната алкохолна напитка за болните от диабет тип 1 и инсулинова резистентност. Основната причина е полезния ефект на хвойновите плодове върху артериите.

По материали от в. “Дейли Мейл”

Комбинирайте джина с пресни къпини и лимонов сок – уникално удоволствие!

Комбинирането на джин и краставицата са като внезапен секс в асаньора, но добавянето на пресен босилек наподобява оргазмените преживявания на по-високо ниво – такива каквито могат да се стимурират само под душа.

Latest Posts

Двама от затрупаните в тунел „Железница” са извадени

Четирима души бяха затрупани при срутване в тунел „Железница” на магистрала „Струма”. Двамата от затрупаните са извадени и откарани в благоевградската болница....

На Еньовден слънцето се изкъпва във водите и те стават лечебни

На Еньовден се вярва, че слънцето се изкъпва във водите, поради което самите води стават лечебни. Вярва се, че хората, които успеят...

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.