Playboy новини: Луксозен автомобил, корана и 20 000 лв. за Playmate 2019

На 2 ноември в зала ЕФЕ на х-л Маринела ще изберат най-сексапилната жена в България

 

Луксозен автомобил, корана и 20 000 лв. за Playmate 2019

Преди няколко месеца, 12 красавици бяха избрани от Playboy България да участват в престижния конкурс Playmate Of The Year 2019. Палитрата от изкусителки отново е изключително пъстра и насочена към най-различни и взискателни вкусове за женска красота и харизма. Верни на максимата си, че това не е просто конкурс за красота, а ревю на витални и интересни момичета, организаторите са подбрали и естествени красавици, но и почитателки на естетичната хирургия, спортистки, благодетелки, модели, артисти, певици. Има майки, има учителки, има всичко!

Playmate Of The Year 2019
Playmate Of The Year 2019

За поредна година страстите около конкурса ескалират непосредствено преди големия финал, а изкусителките цяло лято продължават с пълна сила  кампанията си и се надпреварват, коя ще качи по-горещи снимки в Instagram канала си и коя ще забърка по-гореща история около себе си, за да привлече вниманието. Медиите спрягат различни участнички за евентуални носителки на титлата Мис Плеймейт, а междувременно – гласуването продължава още две седмици на www.playboy.sportal.bg

На церемонията обаче, само една – тази, събрала най-много гласове, както от журито, така и от платформата за гласуване, ще си тръгне с големите награди, които тази година надминават всички очаквания. Освен задължителната награда от екзотични летувания с яхта, носителката на титлата Playmate Of The Year 2019 ще заблести с ръчно изработена корона с кристали от Aviel HandMade, ще си тръгне с чек на стойност 20 000 лв, която и ще подкара чисто нов луксозен автомобил Alfa Romeo, модел Giulia, скрил под капака си внушителните 280 коня. Да, тази година Playboy надминават и най-смелите мечти на участничките…

Гласуването ще приключи на 2 ноември, по време на зрелищна церемония за финала на конкурса Playmate Of The Year 2019, която ще започне точно в 21:00 ч. Събитието традиционно се превръща в най-горещата точка на есенно-зимния светски сезон, а домакин тази година ще е в зала ЕФЕ на хотел „Маринела”. Организатор DSG.

Желаещите да станат част от него могат да научат как на официалната Facebook страница на Playboy Bulgaria или на телефон за резервации +359 879 333 999.

След като най-сексапилната българка за 2019 година бъде избрана, вечерта ще продължи с грандиозен финал на тридневния шоу маратон – на сцената на Mega Megami ще пее едно от най-обичаните и утвърдени имена на българската клубна сцена – певицата Преслава.

Start typing and press Enter to search