17 C
София
събота, февруари 27, 2021

Древни монети разказват истории за герои и чудовища

Антични монети с главата на Горгона Медуза могат да бъдат видени на тазгодишния Нумизматичен салон, организиран от Регионалния исторически музей в Стара...

Звездното семейство Благой Георгиев и Златка Райкова наеха дива горска резиденция 

В полите на Стара планина – Централен балкан, непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р.Росица звездното семейство Благой Георгиев и Златка Райкова ваеха дива горска резиденция BEDOUIN, видяхме от профилите им в инстаграм Изградена от дърво и камък добити от местните недра на планината, тя е предпочитано място за отдих и развлечение сред природата в България.

Забелязахме,че интериора е в необичайни съчетания на естествени природни материали с луксозн текстил, месингови нотки и порцелан. Основното обзавеждане е решено с много любов и внимание. Ръчно изработени бутикови мебели правят резиденцията уникална и неповторима.

 От всякъде се чува прекрасният, лековит и омайващ шум на водата. Спалните са уютни и просторни, с високи панорамни прозорци. Във всяка стая има баня. Една от тях дори е с гледка към водопадите. Усещането  е неописуемо, особено в тихите месеци на годината.

Резиденцията е концепция за частни и фирмени събития. Предлага основно цялостен наем заедно с необходимите условия за организацията на всяко едно събитие.

Комплексът е разположен върху 6 дка. зелена равна площ извън населено място, непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р.Росица.

Latest Posts