18 C
София
петък, август 14, 2020
евтин куриер

Няма кворум, извънредният парламент пропадна

Отново имаме 78 депутати за кворум. Не можем да проведем заседание, съобщи председателят на Народното събрание Цвета Караянчева след втория опит за...

Звездното семейство Благой Георгиев и Златка Райкова наеха дива горска резиденция 

В полите на Стара планина – Централен балкан, непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р.Росица звездното семейство Благой Георгиев и Златка Райкова ваеха дива горска резиденция BEDOUIN, видяхме от профилите им в инстаграм Изградена от дърво и камък добити от местните недра на планината, тя е предпочитано място за отдих и развлечение сред природата в България.

Забелязахме,че интериора е в необичайни съчетания на естествени природни материали с луксозн текстил, месингови нотки и порцелан. Основното обзавеждане е решено с много любов и внимание. Ръчно изработени бутикови мебели правят резиденцията уникална и неповторима.

 От всякъде се чува прекрасният, лековит и омайващ шум на водата. Спалните са уютни и просторни, с високи панорамни прозорци. Във всяка стая има баня. Една от тях дори е с гледка към водопадите. Усещането  е неописуемо, особено в тихите месеци на годината.

Резиденцията е концепция за частни и фирмени събития. Предлага основно цялостен наем заедно с необходимите условия за организацията на всяко едно събитие.

Комплексът е разположен върху 6 дка. зелена равна площ извън населено място, непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р.Росица.

Latest Posts

Няма кворум, извънредният парламент пропадна

Отново имаме 78 депутати за кворум. Не можем да проведем заседание, съобщи председателят на Народното събрание Цвета Караянчева след втория опит за...

Корнелия Нинова: ГЕРБ се самоубиха от страх

ГЕРБ и управляващото мнозинство си направиха ритуално самоубийство от страх, заяви на брифинг след проваленото заседание на Народното събрание лидерът на БСП...

Инцидент в Пловдив

https://trafficnews.bg/