30.9 C
София
петък, юли 3, 2020
евтин куриер

Secret Room: Кой ти е любимият коктейл🍹🍸?

Най-модерният столичен клуб Secret Room имат традиция да представят авторски коктейл на седмицата. В сезонът на коктейлите, въпреки че те винаги са елитът на питиетата,...

Жълти новини 2019: Влюбен ли е Христо Сиракови или още се колебае в коя?

Актриса, палавница, библиотекарка или някоя непредвидима…

Влюбен ли е Христо Сираков или му е по-интересно да скучае

Силното начало с големите летни купони на еротик-спектаклите  „Playmate Of The Year“ е факт и естествено доста любопитни снимки започнаха да се разхождат из фейсбук от шерване на тагване, през коментиране и сваляне.

Както традиционно досега представянето на палавите изкусителки – плеймейтки е свързано и с не малко вътрешнофирмена любов. Очите на журналистите забелязват някой и друг издаващ кадър и се започват спекулации за случайни или умишлени случки кой с коя или коя с кого.

И фотографите не се бавят да се похвалят с късмета си да уловят любовните трепети на Христо Сираков. Но за лято 2019 нещо май са затруднени.

Началото на еротик сезона на  „Playmate Of The Year“, тази година изненада наблюдателите-критици. Вече минаха няколко емблематични партита на списание Плейбой и нито една любовна снимка не издаде в коя е влюбен или планира да се влюби Христо Сираков. А това е важно, за да знаем за коя ще се ожени през 2019 г.

Любовният сезон за Любен Дилов син, обаче, тече в пълна сила. За него се знае, че той винаги е влюбен, особено всеки петък. Но през еротик-турнето 2019, започна да си го позволява и в четвъртък, че и в сряда. Вероятно е от ретроградния Меркурий,  за който както се говори, строгата планета връща някакви недовършени случки. А Дилов син, очевидно има доста да довършва. Няма смогване. И за капак Христо Сираков му остави всичките си красавици само в неговите ръце. Това вече е подозрително.

Очевидно, на чернокосото миньонче му е приятно да оглежда шефа си. Е, има защо…

Но интересният в “еротик-сезон 2019” е Христо Сираков. В повечето случаи когато един мъж не избира силните страсти това е знак, че някъде в сърцето му се случва любов. Дали този път бизнесменът ще обича палава красавица или някоя вдъхновяваща актриса – ще проследим с любопитство.

Не може само манекенки и плеймейтки, доскучава.

Latest Posts

Secret Room: Кой ти е любимият коктейл🍹🍸?

Най-модерният столичен клуб Secret Room имат традиция да представят авторски коктейл на седмицата. В сезонът на коктейлите, въпреки че те винаги са елитът на питиетата,...

Спецакции в София: арестуваха приближен на Божков

Специализирани полицейски акции се проведоха на две места в София срещу приближени до Васил Божков. По предварителна информация е задържан е Славчо...

Засилено полицейско присъствие в квартал “Симеоново”

Засилено полицейско присъствие има в столичния квартал “Симеоново”, предаде репортер на БГНЕС. Тежко въоръжени екипи на полицията, Бюрото за защита на свидетели при...