Жълти новини 2019: Влюбен ли е Христо Сиракови или още се колебае в коя?

Актриса, палавница, библиотекарка или някоя непредвидима…

Влюбен ли е Христо Сираков или му е по-интересно да скучае

Силното начало с големите летни купони на еротик-спектаклите  „Playmate Of The Year“ е факт и естествено доста любопитни снимки започнаха да се разхождат из фейсбук от шерване на тагване, през коментиране и сваляне.

Както традиционно досега представянето на палавите изкусителки – плеймейтки е свързано и с не малко вътрешнофирмена любов. Очите на журналистите забелязват някой и друг издаващ кадър и се започват спекулации за случайни или умишлени случки кой с коя или коя с кого.

И фотографите не се бавят да се похвалят с късмета си да уловят любовните трепети на Христо Сираков. Но за лято 2019 нещо май са затруднени.

Началото на еротик сезона на  „Playmate Of The Year“, тази година изненада наблюдателите-критици. Вече минаха няколко емблематични партита на списание Плейбой и нито една любовна снимка не издаде в коя е влюбен или планира да се влюби Христо Сираков. А това е важно, за да знаем за коя ще се ожени през 2019 г.

Любовният сезон за Любен Дилов син, обаче, тече в пълна сила. За него се знае, че той винаги е влюбен, особено всеки петък. Но през еротик-турнето 2019, започна да си го позволява и в четвъртък, че и в сряда. Вероятно е от ретроградния Меркурий,  за който както се говори, строгата планета връща някакви недовършени случки. А Дилов син, очевидно има доста да довършва. Няма смогване. И за капак Христо Сираков му остави всичките си красавици само в неговите ръце. Това вече е подозрително.

Очевидно, на чернокосото миньонче му е приятно да оглежда шефа си. Е, има защо…

Но интересният в „еротик-сезон 2019“ е Христо Сираков. В повечето случаи когато един мъж не избира силните страсти това е знак, че някъде в сърцето му се случва любов. Дали този път бизнесменът ще обича палава красавица или някоя вдъхновяваща актриса – ще проследим с любопитство.

Не може само манекенки и плеймейтки, доскучава.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search