Жълти новини за: Любен Дилов син и неговата приятелка

Любен Дилов син: С една стара приятелка… Яко ни е жълто!

Любен Дилов син приятелка

Любен Дилов се похвали с новата си приятелка

Снимката е от фейсбук профила на Любен Дилов син. Но съдейки по хаштаговете, това вероятно е снимка направена по време на кастингите „България търси талант“:

@bggottalent @afishnamedfred_bulgaria #natural#yellow #creatures

Ако пък поразсъждаваме по думите, от които става ясно че това е стара приятелка на Любен Дилов синнай-вероятно жълтата красавица е втори опит на участник в забавното шоу на БТВ.

 Любен Дилов – син – доайенът в журито на телевизионното риалити, който освен че за пети сезон (от общо шест) ще е на почетното място, ни е познат като телевизионнен и киносценарист, писател-сатирикжурналист, медиен предприемач и общественик.

Любен Дилов вярва, че на най-голямата шоу сцена ще се изявят хора, които могат да го изненадат дори и след дългогодишния му опит в „България търси талант“.

Вижте подродбности за „България търси талант“ 

инфо novini.site

Коментар:

Наскоро в официалния уеб сайт на Любен Дилов син беше публикувана снимка на която се виждаше „Just married“ с единственият коментар „има такива събития“. На чия сватба Любен Дилов син е бил не става ясно. Може само да се надяваме да не е неговата, имайки предвид лодката, както и жълтата приятелка на Любен Дилов, с която се похвали във фейсбук.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Start typing and press Enter to search