11.1 C
София
четвъртък, октомври 29, 2020
евтин куриер

Диана Русинова: Аспаруховият мост се нуждае от целенасочена инспекция

„Не може да събаряме съществуващо съоръжение или да изграждаме ново, само защото сме решили, че то е старо или негодно, трябва да...

Балкански лидер е финалист за Строителните Оскари 2020

Президентът на Северна Македония връчи първото отличие за NASTEL BUSINESS CENTER

Една от най-успешните строителни компании на Балканите е финалист за престижния конкурс за Луксозно строителство, архитектура и дизайн, който ще се проведе на 30 септември в хотел Маринела, София.

LUXURY Property AWARDS
Гала-вечерта, която ще отличи лидерите в строителния бранш, ще завърши с благотворителен търг с картини на стари майстори в подкрепа на SOS Детски Селища България. Сметката за кампанията “Строителните Оскари в подкрепа на “SOS Детски селища България” е BG48RZBB91551000365058, а събраните средства ще бъдат обявени по време на събитието.


Международното участие в Десетото юбилейно издание на Строителните Оскари 2020 ще представи компания, п олучила международно и национално признание през годините, съобщават организаторите от ВИП Комюникейшън.
Nastel Skopje завърши поредния си луксозен проект в сърцето на македонската столица – NASTEL BUSINESS CENTER.

Настел Скопие е строителна компания, основана през 2002 г. и с всеотдайна работа стана лидер на вътрешния пазар. Сградите на фирмата са свидетелство за надеждност, качество, бързина на изграждане и професионализъм. С опит, натрупан с 40 завършени проекти в Скопие, Настел непрекъснато подобрява качеството и задава нови тенденции в строителството в Северна Македония.

Основателят на компанията е Euro Suisse Credit AG и Alpina. С реални активи от 60 милиони евро, без никакъв дълг към банка и доставчик. Nastel е финансово мощна компания да самофинансира проектите си.

LUXURY Property AWARDS

Nastel Business Center е сграда, предоставяща ефективност и приятелска работна среда. Офис сградата от клас А има ефективен дизайн и високо техническо ниво на
спецификация, оборудвана с марки от световна класа. Една от основните характеристики на сградата е нейната гъвкавост и адаптивност към нуждите на наемателите, с възможност както за отворен план, така и за клетъчни пространства, съобразени с най-високите стандарти.

Общата използваема офис площ от 8650 м² е разделена на 5 нива, а търговската площ от 1330 м² се намира в приземния етаж на сградата. Има и 2 подземни нива за паркинг.

В чест на изтъкнатите бизнес успехи в икономиката за 2016 г. Асоциацията на търговските камари организира официална академия и въпреки огромната конкуренция, компания Nastel Скопие получи “Златна награда” за отлични постижения в строителството и за непрекъснато повишаване на стандартите за качество в сектора.

През 2019 г. най-новият проект Nastel Business Center, изграден с най-висококачествените строителни материали, донесе още едно престижно признание за фирмата. Бяха отличени компаниите, които допринасят за развитието на икономиката и утвърждават македонското качество в страната, а международните награди бяха връчени от президента на Асоциацията на търговските камари на Северна Македония, г-жа Данела Арсовска и от президента на Република Северна Македония, г-н Стево Пендаровски.

Досегашни носители на престижните награди LUXURY Property AWARDS са най-големите и успешни строителни компании не само у нас, но и в Европа.

Материалът Балкански лидер е финалист за Строителните Оскари 2020 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Latest Posts

Диана Русинова: Аспаруховият мост се нуждае от целенасочена инспекция

„Не може да събаряме съществуващо съоръжение или да изграждаме ново, само защото сме решили, че то е старо или негодно, трябва да...

Плевнелиев: Няма да се връщам там, където бях

Камбаните на незавършената черква "Св. Димитър" в село Долно Българчево зазвъняха на връх Димитровден. /БГНЕС

НИМХ: Сняг не се очаква да вали поне до 10 ноември

Поне засега не се вижда през първите десетина дни на ноември да има толкова ниски температури, че да вали сняг. Това каза...

Ден 109 на антиправителствения протест

Протестиращите се събраха за пореден 109-и път на антиправителствен протест, предаде репортер на БГНЕС. Недоволните граждани отново се събраха в триъгълника на властта...