28.5 C
София
четвъртък, септември 17, 2020
евтин куриер

Миконос посрещна Кристо и Ева в клип

Кристо в партньорство с Mikel Coffee, заснеха мащабния музикален клип  “Mama Bonita” Лято, лъскави яхти, тюркоазено синьо море. Такова бе лятото на двама наши талантливи...

Изчистване на артериите

Вие не забелязвате това да се случва, но с течение на времето в артериите се натрупва плака. Запушени артерии, технически наречено атеросклероза или втвърдяване на артериите, се случва, когато плака се натрупва по стените на артериите, като ги кара да се стесняват. Артериалната плака се състои от холестерол, възпалителни клетки, мазнини и други отпадъчни материали. Когато тя се втвърдява пречи на циркулацията на кръвта и поставя натиск върху сърдечния мускул. В крайна сметка причинява високо кръвно налягане и сърдечни заболявания. Запушените артерии са твърди. Буквално, ако бихте могли да се докоснете до тях бихте ги почувствали като замръзнала тръба или твърда пластмаса, а не гъвкави, така както да се чувстват, когато са здрави. (http://biopogled.com)

Ето и една рецепта споделена от Весела Георгиева: за изчистване на артериите се вземат 4 лимона, 4 скилидки чесън. Пасират се и се заливат с 4 л. вряла вода. Оставя се да изстине, след което се прецежда през тензух. Съхранява се в хладилник. Пие се 3 пъти 50 гр. дневно.

След като потърсихме още информация в интернет, срещнахме и уточнението за тази рецепта, че се започва плавен прием по 1 – 2 лъжичи, докато се стигна до 50 гр, а приготвената смес, преди това трябва да престои 3 дни в хладилник и след това да бъде прецедена и готова за консумация.

Прилага се по тази схема 40 дни. Изчистване на артериите с този метод се препоръчва само веднъж годишно. След завършване на дозата, която сте направили, се консултирайте с вашия лекар.

След изчистване на артериите циркулацията на кръвта ще бъде подобрена и липидния състав също. Ще се нормализира кръвното налягане и ще подобри притока на кръв. Също така по този начин загубата на излишно тегло е по-лесна.

За ползата от изчистването на съдовете

Изчиствайки вените и артериите на своя организъм от отложените неорганични соли, всевъзможни шлаки, образуващи атеросклеротични плаки върху кръвоносните съдове, ние възвръщаме тяхната гъвкавост, еластичност, подмладяваме ги. В резултат на изчистването се лекуват съдови заболявания, изчезват склерозата, главоболието, вероятността от инфаркт, паралич, подобряват се зрението, слухът, намаляват и изчезват варикозните вени по краката.

Всеки може да помогне на своите съдове – нужни са само търпение и желание. Резултатът няма да закъснее – ще се почувствате не само по-добре, но и ще изглеждате по-млади, здрави и щастливи… (bolime.net)

Latest Posts

Миконос посрещна Кристо и Ева в клип

Кристо в партньорство с Mikel Coffee, заснеха мащабния музикален клип  “Mama Bonita” Лято, лъскави яхти, тюркоазено синьо море. Такова бе лятото на двама наши талантливи...

Антон Дончев: Българският народ за първи път се отърва от страха си

„Не може да не се уважават протестите, тъй като те са израз на нещо много важно – българският народ за първи път...

Теодора Димова: Други сили подронват автентичността на гражданската енергия

Сблъскват се две неща на тези протести – автентичният гняв и неговият двойник. Това заяви за БГНЕС известната българска писателка Теодора Димова,...