Подкастът на БНР „257“ е отличен с PR приз 2021

Подкастът на БНР за личностно и кариерно развитие „257“ бе отличен от Българското дружество за връзки с обществеността с PR приз 2021. Медийният продукт спечели второ място в категорията „Комуникационен проект на медия“. Подкастът има вече 20 епизода.

Според един от авторите на подкаста – водещата на предаването „Ритъмът на столицата“ по Радио София Катя Василева, наградата е признание за това, че като медия сме иновативни и следваме пулса на времето

„257 означава 2 водещи, 5 минути, в които продължава нашият подкаст и 7 секунди е времето за първото впечатление, което правим.“

„Подкастите дават друг вид съдържание. Знаем магията и силата на радиото. Тази дигитална ера и тази пандемия, която нахлу в живота ни и промени всичко, спомогна за възраждането на силата на гласа и това, което се случва с радиото. Подкастът е едно продължение. Хората слушат подкасти, за да научат нещо ново, да се образоват, реално да има добавена стойност и да могат да се развиват, да усъвършенстват себе си. Ние заложихме именно за това“, поясни Катя Василева.

Можеш да слушаш подкаст, докато караш колело или въртиш палачинките събота и неделя, допълни радиоводещата.

„За последната година и половина аз почти нямам ден, в който да не съм била онлайн, в Zoom платформата и истината е, че се много зле. Снощи за първи път облякох рокля от миналата година, януари или февруари. И се чувствах различно“, сподели Кристина Крънчева, другият автор на подкаста. Тя е международен консултант по бизнес етикет, протокол и поведенчески коуч.

При подкаста ние избираме какво да слушаме и можем да го слушаме по всяко време, отбеляза тя.

Различното в подкаста „257“ е, че там се говори за нещата, които не трябва да правим, посочи Крънчева.

Повече чуйте в звуковия файл. 

Материалът Подкастът на БНР „257“ е отличен с PR приз 2021 е публикуван за пръв път на НОВИНИ.

Start typing and press Enter to search